dárky pro mamas

VESELÉ VÁNOCE MAMAS

Letos jsme se rozhodli, naservírovat jako první tipy na dárky právě Vám. A proč? Protože druhé, třetí nebo kolikáté vůbec jsme v pořadí celý rok. Rok se schyluje ke konci a je čas na pořádnou odměnu. Tak co má cvrnknout do nosu Ježíška letošní Vánoce?

Are you ready?

LOUNGE TIME

Prožijte svátky v pohodlí, oblékněte jednoduché svetrové šaty nebo jemný mušelín a vypadejte u toho cool & sexy. Mušelínové kimono udělá parádu po sprše i při pití ranní kávy, nebo během balení dárků. Z certifikované GOTS bavlny, která vás obejme a bude vám v ní příjemně.

NA SEBE - NA VEN

Protože se jedná o velkou investici, jedná se o ideální dárek, kterým se nechat odměnit právě na Vánoce. Ne-péřové bundy a kabáty embassy of bricks & logs jsou nadčasové a vydrží vím opravdu spoustu let. Vyzkoušeno za vás! :) 

A na nohy od nás můžete letos obléknout úplně nebeské moonboot od dánských ivylee. Extra pohodlné a hřejivé obutí do těch nejchladnějších dní, které je navíc ještě super cool.

VÁNOČNÍ ATMO

Vyzdobte si jídelní stůl krásným tácem (na cukroví), mísou (na mandarinky) nebo vázou, kterou můžete naplnit kvítím z farmářského trhu. A udělejte si radost hrnkem, z kterého bude mít vaše ranní káva zase jiný šmrnc.

PRO RADOST

Malé dárky, které udělají radost buď vám, nebo vaší kamarádce, sestře, mamince nebo tchýni. Letos je jich na výběr opravdu dost.

HLAVNÍ DÁREK

Vrtá vám hlavou už nějaký ten pátek, sníte o něm, ale stále hledáte ten správný moment na jeho koupi? Na tento investment piece nadešel čas právě teď.

Za nás jsou to rozhodně šperky cleopatra's bling a merino svetry od mille baby.

SDÍLEJTE SVOJE PŘÁNÍ

V detailu každého produktu nově najdete funkci “poslat tip na dárek”, díky které můžete mailem poslat někomu z vašich blízkých dopis jako Jěžíškovi. Snažší už to nemůže být. :)

Těšíme se na Vaše splněná přání a přejeme vám klidný předvánoční čas.

Váš wildmoon.