love

drop 4

Láska. K dětem, k práci, k sobě..ta, co všechno řeší a nikdo vám ji nevezme. To slovo mě provázelo, když se naše už čtvrtá mini kolekce fotila.

Naše wild muse Žaneta a její nejvíc boží holčičí gang Maya, Ruby a Mika….vřelost a pospolitost… Anetka a Ivana, které svoji práci dělají s takovou něhou a láskou a my s mojí Terez, které jsme s vděkem pozorovaly, že tohle můžeme. Přála jsem si, ať tohle můžete s námi zažít všechny.

Chtěla jsem, ať je tohle focení ještě autentičtější než kdykoliv předtím, ať je vám modelkou tahle "nemodelka" Žaneta, ať to vidíte v uvolněné atmošce s dětma okolo a můžete se v tom vidět sami. V posteli, na hřišti, na rande. Minimalisticky pojaté základní kusy, které zapadnou nenuceně do vašeho pomalého šatníku. Fungují dohromady, ale také zvlášť a doplňují ostatní dropy. Je jich jen pár a vycházejí z vašich největších oblíbenců, jen jsme je malinko rozvinuli.

Po 2 letech jsme vyslyšely přání a taky konstrukčně vyřešili kojící variantu a tak šaty Tess potěší ty, co si je dříve nemohli pořídit. Mají skryté zipy a jsou v nádherně jemném popelínu v karo verzi. 

Aby jste matchovali, nezapomněli jsme ani na mini Tess!

Tenhle evergreen ale za 2 roky taky povyrostl a posunul se do lehoulince odhalenější verze s výstřihem, nabírání i oversize styl ale zůstal, jen švy jsme pozměnili, a vdechli jim čerstvý vítr. fun must go on:) vejde se tam i těhotenský pupík, ale po něm nebo bez něj fungují taky. Rukávy jsou tentokrát dlouhé, ale do gumy, takže můžete vyhrnout pro cool efekt. Sázíme na červené a černé karo a v uni barvě na mou oblíbenou taupe, takže welcome šaty Ola.

Pokud máte raději klasičtější čisté linie jděte do šatů Fina, minimal kusu, který potřebuje už jen cool boty, ale je dostatečně pohodlný i na domácí lounge. Oversize košile, která má propracované rukávy, lehce balónový look a šik límeček s rozepínáním na knoflíky, takže případné kojení vyřešeno.  

Můžete v nich být  jemná a něžná v pudr barvě nebo totálně odvážná v červeném pruhu. Upřímně, můj tajný favorit:) pro total look můžete doplnit kulotkami Lupo.

Pokud se na stripe trend cítíte jen částečně, můžete ho ozkoušet v kalhotách Mika, široké volné siluetě do pasu, kterou doplníte jen trikem nebo v létě jen topem od plavek a holiday look je na světě.

A nešlo by to bez mé osobní lásky, pyžama Moon z ultra jemnného GOTS mušelínu. Můžete ho mít s dlouhými nohavicemi nebo v krátké verzi se šortkami, tam nově i v hravém černém káru. oversize a sexy.

Mysleli jsme na mámy i ne/mámy, jsou pro každou jednu z vás, která hledá univerzální kus, který využije na více způsobu, chce kupovat méně, ale lépe a chce každý jednotlivý kus milovat. chce se cítit žensky, pohodlně, cool. jde si ráno v tom pyžamu třeba pro bagetu a cítí se skvěle. jste to vy? :) rozhodně!

relaxed and bold, to live, lounge and mother in ...

niche essentials for wild babies and messy hair mamas 

photo: @aneta.zimova 

MUP@ivanatoky

modelka: @zaneta_zaneta a maya, ruby a mika

za props dekujeme: @michaela__cervena @emiliailke @karolinawer