Jana

Jana Longaverová, milovnice Španělska, zakladatelka a kreativní ředitelka Object Concept Store, máma 2 kluků - Ruie a Elia. Snílek, 2 days a week urban lover žijící v krásné přírodě pod Zikmundovem. Kreativní duše, která umí přetavit svoji vizi do světa plného barev a originálního designu, odkud nikdy neodejdete s prázdnýma rukama. Tak zajeďte do Brna do jejího voňavého království, my mu totálně propadli!

náš listopadový girl crush

Moji nejbližší mi říkají… ať se pořád nedívám do telefonu, těžko se vysvětluje, že na tom instagramu pracuju )) a ať pořád něco nedělám.

Z dětství si nejvíce pamatuji… moudra a příběhy před spaním dědy Františka a vizuálně - bílé skříňky, růžový koberec a rozkládací sedačku Pauli u nás doma (dnes by to bylo docela cool!)

Když jsem byla malá, chtěla jsem být…obchodnice )))

Nejlepší rada do života byla… always look on the bright side of life, od Monty Python.

Nejlepší rada do života, kterou chci dát svým dětem bude… cokoliv budeš dělat, dělej srdcem, jde totiž poznat, když to tak není…

Nejšťastnější jsem když… mám všechny moje kluky u sebe a jedeme někam na výlet, kde je navíc dostupná dobrá káva a něco kvalitního na zub (jojo, v Čechách jedeme podle Hejlíka) a úplně nejlepší je, když je to výlet k moři, to milujeme všichni!

Ideální večer je… když Elio zázračně usne dřív než ve 12 v noci, já nemám pracovní resty a otevřeme si s partnerem láhev naturálního vína nebo si navzájem čteme nahlas.

Můj oblíbený rituál je... dopolední káva v Kafe Friedrich po příjezdu do Brna a už se nemůžu dočkat, až si zase budu moct dopřávat jógový rituál v nekrásnější Yoga Garden

Málokdo o mě ví, že... dokážu i křičet!

Za 5 let se vidím... v opraveném ateliéru v naší divoce kvetoucí zahradě, pracujíce blíž domovu a rodině.

Největší inspiraci pro mě je... můj partner, jeho láska a trpělivost ))

Největší design dream pro mě je… navrhovat vlastní kolekce, což už se mi částečně plní díky spolupráci s designéry.. na výsledky můžete mrknout u nás na webu v sekci Designers For Object. 

A ikonický designový předmět, který bych hrozně ráda umístila někam domů? Těch je! Prakticky cokoliv od HAY, Muller van Severen, HEM…

Ve Španělsku nesmíte vynechat... čtvrť El Born v Barceloně - kavárny, malé obchody nezávislých značek a pak malé Calas (zátoky) na Mallorce (nejlépe mimo sezónu).

Můj nejvíc wild and free moment v životě byl doposud... vydat se ve 22 letech sama do Barcelony a zůstat tam pracovat, studovat, zamilovat se, porodit… od toho se dost odvinul zbytek mého života!

Na wishlistu z nabídky Wildmoon momentálně mám… dětskou židli Charlie v provedení off white <3.

follow

@ herminatozaridi

wild muse