Zuzana

Zuzana, od 15-ti let úspěšnou modelkou, která procestovala svět.

Ale taky máma tříleté Emy a manželka Matyáše, s kterými se již těší na své druhé miminko. Móda ji ale provází dál, je to jedna z našich nejúspěšnějších influencerek a také hrdá ambasadorka magazínu Top Fashion CZ, kde působí již 6.rok, a hlavně jak sama říká, prostě ji baví se oblíkat. I proto padla naše volba na spolupráci na šatech do naši kolekce právě na ni. Vytříbený vkus, minimalismus a smysl pro detail, to vám ukáže na šatech Festive.

Co nikdy nechtěla nosit jako malá, co je její vysněná kampaň nebo jaký má oblíbený rituál ve svém rychlém životním tempu…?

náš listopadový girl crush

Moji nejbližší mi říkají… ať zvolním:)

Z dětství si nejvíce pamatuji… toho je moc, ale od školky až po cestování na hory s rodiči a kamarády… docela mám poslední dobou flashbacks.. je to hezký:) samý hezký věci!

Když jsem byla malá, nikdy jsme nechtěla… nosit sukně.

Nejlepší rada do života byla… buď pořád sama sebou a hlavně NOHAMA NA ZEMI. Uvědomuji si životní hodnoty….děkuji, rodiče.

Nejlepší rada do života, kterou chci dát svým dětem bude… stejná jakou mi dali oni.

nejšťastnější jsem když… jsme my tři jen spolu…

Málokdo o mě ví, že… jsem stresař a každý špatný názor, který je o mě řečený si dost beru. Řeším co si o mě kdo myslí… až moc;)

Můj oblíbený rituál je… snídaně v klidu.

Má vysněná destinace/místo, co mám na bucket listu je… momentálně sever - Island/ Švédsko a pak taky Mykonos. Určitě se zase ráda vrátím do Tulumu… teď ale nikam a pěkně dopéct baby č.2.

Největší inspirací pro mě je… momentálně instagram. Chtěla bych být duchaplnější, ale je to tak;)

Moje nejlepší investice v šatníku byla…. Kabelka Celine.

Kdybych se někdy vrátila do profi modelingu, moje vysněná kampaň by byla…. O tom už upřímně vůbec nepřemýšlím. Jsem dál.. ;)

Můj nejvíc wild and free moment v životě byl doposud…. Goldcoast trip (Austrálie, vydělala jsem peníze v Shenzenu a ty pak utratila za studium a žití v Austrálii - skoro tři měsíce pryč), v neznámu a i mimo modeling - tam bylo wild and free momentů…

Top 3 produkty z nabídky Wildmoon jsou…vlněný mímo overal. Cokoliv merino, hlavně svetry na mini i mámu a měsíční amulet na krk…. Samozřejmě bych vykoupila vše pro novorozence - VŠECHNO!

follow

@zuzanastraska

wild muse