body movin'

Pohyb je esencí dětství. 

A německá značka stapelstein to moc dobře ví! A co víc, k pohybu přímo vybízí. Stimuluje, podněcuje fantazii a odkývá novou formy zábavy doma, ale i venku. Pojďme se spolu podívat pod pokličku této geniální multifunkční pomůcky, kterou najdete exkluzivně jen na wildmoon.cz. 

Multifunkční pomůcka.

Pohyb je klíčem k celostnímu a zdravému vývoji každého dítěte, a proto by měl být nedílnou součástí každodenního života dětí. Žádná generace dětí však neměla tak sedavý způsob života, jako ta dnešní. Stapelstein nabízí multifunkční, přenosnou a udržitelnou pomůcku pro rozvoj pohybu a kreativity vašich dětí, kterou navíc využije celá rodina i omezeném prostoru vašeho domova.

Pro více pohybu, hry a fantazie v každodenním světě.

V nabídce najdete kombinace nebo jednotlivé kusy stohovatelných kamenů a balančních desek, které můžete volně kombinovat mezi sebou, nebo používat jednotlivě. Neuvěřitelné lehké, ale obrovsky odolné. Jeden kámen váží 180g, ale unese až 180kg. Zajišťuje tak bezpečnou hru i pro ty nejmenší z vaší rodiny.

Nekonečné množství využití pro celou rodinu.

Díky své lehkosti a odolnosti zajistí bezpečné hraní. Nemají žádné ostré hrany, jsou odolné vůči vodě, slinám, kousnutí i UV záření. Hodí se tak na doma i na ven. Udržitelné, klimaticky neutrální a 100% recyklovatelné. Se Stapelstein neexistuje jen jedna hra! Házení míčků, přebírání korálků, stavění věže, opičí dráha, nebo sezení na balanční ploše. Každý den může být jiný.

Tak už jste vybrali?

Utíkejte objednávat, tato naše novinka mizí z pultů rychleji než rohlíky u Antonína! :) A pokud jste v nabídce nenašli konkrétní model, o který máte zájem, neváhejte nám napsat na sales@wildmoon.cz. Rádi vám objednáme výběr dle vašeho přání.

Prohlédnout celou nabídku Stapelstein na wildmoon.cz zde.

Follow: @stapelstein.original

Photo credit: stapelstein.de & littleyears.de