tipy na dárky pro mini

To byla rychlost. Tolik zážitků, změn a dobrodružství je za námi a jsou tu opět Vánoce. Ten nejkouzelnější čas, který věnujete sobě a svým blízkým. Nahlédněte na náš výběr dárků, třeba vás něco cvrnkne do nosu. :)

Ať už máte pravidlo 3 dárků nebo vám chybí jen nějaká drobnost. Pro všechny z vás jsme vytvořili vánoční menu, s přehledným výpisem produktů. Čekáte miminko, nebo vám doma běhá už dvouleté batole? A myslela jste už na dárek pro sebe?

U nás můžete obdarovat všechny.

 

‘’shop small, shop early, shop happy''

KÁMOŠI

Většina dětí bez nich v prvních letech života nedá ani ránu. Kamarádi, usínáčci, plyšáci. Všichni ty roztomilý tvorové, kteří jim jsou po boku v dobrém i zlém a dělí se s nimi o peřinku nebo o poslední kousek koláče. Objevte chrastítka pro nejmenší nebo bio kamarády pro větší a panenky dozy a dinkum pro zběhlá batolata.

MĚKOUŠI 

Roztomilý polštářek ve tvaru ježka , hrací ryba k postýlce nebo srandovní podsedák, na kterém židle tolik netlačí. Měkké dárky, které zaujmou ve všech věkových kategoriích.

EDUKAČNÍ HRAČKY

Chcete vaše malé rozvíjet a podnítit jejich zvědavost vzdělávací hrou? Nově u nás najdete nádherné knihy, plánovací kalendář a záplavu nádherných ručně vyráběných dřevěných hraček Raduga Grez. Zaměřte na ně pozornost, určitě zaujmou nejen vás, ale potěší hlavně pod stromečkem vaše děti.

DO POKOJÍČKU

Tato kategorie je potěšením hlavně pro maminky. Představte si kolik času strávíte v dětském pokoji? A jakou radost vám bude dělat, pokud bude vybavený všemi těmi krásami, které tu pro vás máme. Vyberte jeden prvek, kterým dodáte prostoru osobitý ráz a budete se usmívat vždy, když do pokojíčku vstoupíte. Ať už je to výrazná dekorace na zeď, nebo ekologicky zpracovaná dětská židle.

NA SEBE

Co by to bylo za Ježíška, kdyby nepřinesl teplé ponožky nebo pořádnou čepici? Projděte si naši nabídku v kategorii na sebe, kde najdete spoustu vlněných krás - ať už sáhnete po overalu, bundě, svetru nebo čepici, uděláte správnou volbu. Protože díky nim budete mít více zážitků z venku a vaši minis budou krásně v teple, navzdory tomu, že budou mít červený nos. :)