mum to be - co s sebou do tašky?

TO ALL THE MAMAS TO BE

Pro nás v teamu už jen vzpomínky, ale pro vás aktuální téma? Ať už čekáte své první miminko, nebo vás čeká další mini přírůstek do rodiny, máme pro vás základní ingredience, které vás podpoří v krásném období těhotenství a období po něm udělají o kapku více komfortní. Protože věříme, že komfort pro vás bude to nejcennější.

POHODLÍ VE DNE V NOCI

Noční košilky a župany francis & henry od zkušené maminky 4 dětí by vám rozhodně neměly chybět v tašce do porodnice. Za nás must have pro období  šestinedělí i po něm. Breastfeeding-friendly díky hlubokému a pružnému výstřihu do V pro váš každodenní in-and-out servise. :) Umožňuje tolik potřebný skin-on-skin kontakt a ocení ho i ženy po sekci, které první týdny po zákroku nemají ani pomyšlení na kalhoty. Ideální v kombinaci košilka + župan.

Pokud máte radši dvojdílná pyžámka, prozkoumejte nabídku dánských on cloud nine. A nezapomeňte na naše best-seller župánky Alma z hebkého trojvrstvého mušelínu.

SPODNÍ PRÁDLO OLLIELLA

Co dalšího si pořídit? Vkusné spodní prádlo v minimal designu pro pohodlné dny a noci z té nejměkčí GOTS bavlny. Měkké, bez kostic a výstuže. V kojící podprsence budete žít, proto nešetřete u jejího výběru. Letos dorazili ty od Olliella v nádherných tlumených barvách a variacích. Vybírat můžete ze dvou střihů podprsenek a dvou modelů kalhotek.

Pre/post bump friendly.

NOHY V TEPLE

Ponožky se objevují na každém seznamu do porodnice a ani vy byste na ně neměli zapomenout. Doporučujeme ty s příměsí vlny a hlavně pořádně chunky. Noci budou dlouhé a vy často na nohou, tak ať je o ně postaráno a jsou v teple.

 STAY HYDRATED

A to platí bez ohledu na váš stav. Mama bottle od americké značky bink made vytvořila trakující lahev, která vám pohlídá pitný režim. Hodnoty na lahvi odpovídají pro těhotné a kojící mamas, u kterých je pitný režim zásadní pro tvorbu kolagenu mateřského mléka. Ideálně ji doplňte brčkem, které vám usnadní konzumaci díky rychlému přístupu bez potřeby opakovaného uzavírání a otevírání lahve. Vodu tak budete mít stále po ruce. A jednou vám z ní budou upíjet i vaše děti. (vyzkoušeno za vás:)

VYBAVTE SI KOSMETICKOU TAŠTIČKU

Máme pro Vás dvě úžasné řady MALINNA°. Po porodu maximálně oceníte maternity set, ve kterém najdete ověřené produkty Bitter, Skin Toner a Skin Serum Lavender. Tyto produkty společně urychlí hojení a regeneraci všech porušených tkání v těle. 

Pro každodenní společnou mycí rutinu pak sáhněte po naší limitované sérii s vůní mandarinek = Tangerine. Najdete v ní Cleansing Foam a Body Serum. Praktické produkty pro mámy i děti, které ušetří množství plastu v koupelně, které si hned zamilujete.

ON THE WAY!

A do čeho to všechno zabalíte? Skvělé recenze získávají přebalovací tašky od Konges Sloejd, které využijete i jako tašku do porodnice nebo později na cestování jako weekender. Taška je prostorná a díky členění budete mít přehled nad jejím obsahem. Na denní nošení pak milujeme tašky od Studio Noos, které mají uši akorát tak dlouhé, aby padly na řídítka vašeho kočárku. Do těch naopak doporučujeme necesér od stejné značky, pro lepší přehlednost. :)

Držíme vám palce naše milované mamas a těšíme se na Vaše wild babies!