napište si ježískovi

Seznamy pro děti sepsané, dárky rozmyšlené, možná už i na cestě, nebo dokonce doma v bezpečných úkrytech. Nastává čas se zamyslet, jaká jsou ta naše malá, velká přání, které bychom si na Vánoce chtěli nadělit. 

A že si je zasloužíme! :)

 

DO BYTU

Nic nenavodí vánoční atmosféru víc, než čerstvě povlečené prádlo, do kterého skočíte a shlédnete s dětmi nejednu pohádku. Zažijte letošní zimu v tom nejpříjemnějším povlečení Midnatt. Měkké, upravené metodou stonewashed, která jim dodává krásnou strukturu a hebkost. Dostupné v nádherných tlumených barvách.

NA DOMA

A v čem strávit čas svátků? Lounge time je náš nejoblíbenější a jsme na něj také řádně vybaveny. Vybírejte z nabídky mušelínových  produktů, jako je “pyžamo” Moon nebo dlouhé mušelínové kimono. Z certifikované GOTS bavlny, která vás obejme a bude vám v ní příjemně.

NA VEN

A do čeho se z těch teplých peřin zachumlat po cestě ven? Co třeba jednu takovou peřinku / spacák obléknout? Prošívaná parka, kterou lze zapnout kolem dokola a je vyplněna ekologickým “ne-peřím” z recyklovaných PET lahví, vás zahřeje na těle i na duši.

Dalším variantou může být náš milovaný kabát Teo, ušitý ze 100% vařené vlny, která má skvělé termoregulační schopnosti a je odolná i vůči mokrému písku, až se půjdete vyvětrat od cukroví a pohádek. Dostupný ve dvou limitovaných barevných variantách.

PRO RADOST

Chcete si udělat radost maličkostí? I zde se zaměřte na kvalitu a nadčasovost. Vaší pozornosti by neměli uniknout čepice a šály z certifikované ovčí vlny, široká nabídka ponožek a nebo populární teddy neceséry a prostorné tašky, které unesou všechny kapesníčky, krémy proti mrazu, plyšové kamarády nebo zdravé svačiny na cesty.

IT dárek

Ten jediný, po kterém po večerech tajně sníte před spaním. Ten nejcennější, který vám bude dělat radost další celý rok. 

Za nás je to letos kabelka yrnche nebo 24 karátový šperk Moon Face Amulet. A naši plnou pozornost má letos i merino cardigan od Mille baby. Univerzální a nadčasový kousek do vašeho šatníku. 

Od vás pro vás.