milý Ježíšku...

splňte s námi velká i malá přání

Čas do Vánoc se krátí. Nezadržitelně. Je to snad každý rok rychlejší, nebo se to zdá jenom nám? 

Ať už máte pravidlo 3 dárků nebo vám chybí jen nějaká drobnost, vytvořili jsme vánoční menu, které vám výběr usnadní. Čekáte miminko, máte doma novorozeně nebo vám doma běhá už dvouleté batole? U nás můžete obdarovat všechny.

“shop small, shop early, shop happy”

adventní kalendář

Startujeme adventním kalendářem, s kterým je čekání na Ježíška o něco větší dobrodružství i zábava. Na letošní Vánoce nám dorazily ty nejkrásnější. Od dánského studia OYOY living design s cirkusovou tématikou. Kromě dětské radosti Vám udělá doma krásnou vánoční atmosféru.

něco malého

Hodí se do adventního kalendáře, nebo pod stromeček. Omalovánky, barva do vody nebo laky na nehty? Máte? Máme. :)

panenky & kamarádi

Většina dětí bez nich v prvních letech života nedá ani ránu. Kamarádi, panenky & plyšáci. Všichni ty roztomilý tvorové, kteří jim jsou po boku v dobrém i zlém a dělí se s nimi o peřinku nebo o poslední kousek koláče. A hlavně nezapomenout na kočárek, ať se mají taky v čem projet. :)

eco play

Naše oblíbená kategorie chytrých hraček, které jsou ještě navíc ekologicky produkovány a nezatěžují svou výrobou životní prostředí. Budiž tento přístup všem ostatním příkladem. Naši unicorns v čele se Stapelstein, eco birdy, nebo nováčkem BAVVIC jsou za nás GO!GO!GO! velký dárek pod stromeček.

první vánoce

A máme tu něco i pro ty nejmenší. To pravé kouzlo prvních společných Vánoc, na to rády vzpomínáme. Čím potěšíte nejmladšího člena domácnosti? V tomdle období největších změn a nejrychlejšího růstu bychom šáhli potom, co vaše mimi zahřeje, uklidní a uleví třeba od bolesti prvních zoubků.

dárky z druhé ruky

Již brzy pro vás budeme mít další várku second moon. Je bohatá na zimní kousky a věříme, že mnoho z nich udělá radost pod stromečkem. Fandíme recyklaci a dárkům z druhé ruky. Tak už je vyhlížejte a dlouho neváhejte, než budou zase pryč.